14. ledna 2011

Půldruhé hodiny zpoždění

Ve středu jsme měli divadelní valnou hromadu Navenku. Po dlouhé době jsme se sešli takhle pohromadě a po hromadě jsem ještě navíc zapnul čétédvojku, na jejímž programu byla divadelní hra. S Danielou Kolářovou a Milanem Lasicou. Byla to taková pěkná tečka za divadelním dnem. Několikrát jsem málem spadl z gauče a zevrubně jsem poprskal líc vánočního ubrusu tak, že jsem ho tím definitivně odsoudil do starého prádla. 

Viděl to ještě někdo? Rád bych si s takovým člověkem popovídal. Psát se mi o tom nechce, divadlo je věc pomíjivá a zůstat mohou a měly by jen pocity, zážitky a dojmy. Ty moje byly na stupnici náladoměru někde u bodu varu. Od Famílie nejlepší divadelní záznam (vlastně jsem od Famílie žádný jiný ani neviděl, ale i tak). A vůbec, sledujete taky, jak se čétédvojka míň a míň bojí vysílat sračkám navzdory? Asi začnu platit poplatky.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

A neviděl jste někdo film na čt2,názem mi unikl,v sobotu večer?Taky bych si hrozně ráda o něm s někým popovídala.Myslím,že čt2 se nebojí odjakživa....:)R.T.

Bicci řekl(a)...

ČT-čka se nebojí a já platím poplatky rád a nikdy jsem neremcal (a to bude asi jediný případ) na zvýšení poplatků. Přestože vím, že tam spousta peněz taky zmizí, tak za to že se mám alespoň jednu televizi, na kterou můžu koukat, mi to stojí. Děkuji za vysílání ČT jinak bych tu bednu mohl vyhodit. :)

J-Lo řekl(a)...

Chtěl jsem (před)poslední větou říci, že záznamy divadelních her ve všední den na dvojce nedávali a teď, co den, to od 20h. kultura (divadlo, opera, historie nekomerční filmy), myslím, že to takhle nebývalo bohužel v minulých letech tak hustě ani na dvojce. Tož, jen tak dál.

Amara řekl(a)...

R.T. myslíš to o těch Maorech? Královna řeky. A dneska Tak dlouho tě miluji. Krása. ČTdvojce děkuji :-)

Anonymní řekl(a)...

Bylo to kolem desáté a děj se odehrával v Austrálii,kde se vylodí 12 utečenců.A díky za tip na dnešek...Rita