27. května 2007

Mezi ploty 2007

Na Mezi ploty jsem se těšil hlavně kvůli mým oblíbeným UJD, ale kvůli rychlosti obsluhy v jedné z pražských restaurací, rozlehlosti bohnického areálu a frontě u vstupu jsem je nakonec slyšel jen přes plot. Ovšem proti předpovědím vyšlo počasí, a tak jsem jen tak naboso a do půli těla pokochal kapelami ostatními. Když jsem si tak pročítal program, myslím, že je to zbytečně megalomanská akce, kdyby byla poloviční a za poloviční cenu, určitě by bylo stejně nebo víc spokojených diváků. Z divadla bylo pro mě úplně neuskutečnitelné nějaké navštívit. Na druhou stranu, nepovažuji se za festivalového diváka, jen se tak domnívám, že nicméně méně je někdy víceméně více.
Plastici mě potěšili starými písněmi, jako je Podivuhodný mandarin nebo tahle pecka z Hovězí porážky.

Natočil jsem i pár písní, co jsem neznal, ale krom téhle mě nějak moc nepřesvědčily. No, není ten Vráťa k sežrání!

Anička K. mi zazpívala Děti květin, docela pěkná písnička, což?


A pak už přišel Jirka Schmitzer. Tahle písnička má dvě půlky, který vůbec nejdou dohromady.

Chytil jsem taky Japonce (text a fotka z podzimního koncertu zde) skoro od začátku, To se vám povedlo a pak taky tuhle Kaluž.

A nakonec tu máme pár diváků, (ty dvě slovenské divačky z poslední fotografie tam byly se mnou a i ženský se dívaly víc na ně než na mé vypracované tělo:) A mami, to pivo je nealko (jiný tam ani nenalejvaj;)!




...

Žádné komentáře: