26. února 2007

Trabi Jahr


Dneska jsme na kurzu začali lekci s názvem Wheels a já si vzpomněl na jednu akcičku, kterou si nechci nechat ujít. 7. listopadu 1957 byl z cvikovské automobilky vypuštěn první bakelitový fešák. A letos nejbližší sobotu, tedy 10. listopadu, bude ve Cvikově velkej slet těchto vozítek. Rád bych jel, ale kdybych jel, tak leda trabantem. Ani by nemusel bejt nijak tunovanej. Nevlastníte někdo? Případně nejste do týhle věcičky ochotný vrazit jeden dva tisíce – třeba tenhle červenej hezounek z Děčína vychází na čtyři a půl. A když už jsme u trabantů, doprovodím to skladbou nedávno poznané oblíbené kapely pana starosty – Traband. Chystám se brzy na jejich koncert do chomutovský divadelní kulisárny.



mljt

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Honzo, já pořád doufám, že budu moci jet taky a uznávám, že nejstylovější by bylo jet Trabantem. Ale zatím bohužel nemám ani dva tisíce na toho z Aukra. Vydrž, prosím, s nákupem, já věřím, že se má finanční situace zlepší a pak se složíme na kombíka. Ten se mi líb víc :-) Tady je hezký:

http://www.trabime.cz/trabi.php?id=7&sid=1&tid=2224

J-Lo řekl(a)...

Peníze nebude problém, určitě se nás najde víc. S pane Petim, jsem domluvenej, že by udělal nějakej šílenej polep, s kterym tam pak vyhrajem Miss Trabant;) Už se moc těším.