20. ledna 2008

Brutus poprvé v Kadani


Chtěl bych skrze toto medium poděkovat kapele Brutus za to, jak rozplesala sál a hlavně pravé i levé komory svých kadaňských diváků. Na začátku byly trochu potíže s teplem, takže členové skupiny vytáhli ze svého omnibusu převozné naftové topidlo značky Master a pomohli nám sál vytopit.


Začalo se asi ve tři čtvrtě na devět a končilo, podržte se, v půl třetí a to s jedinou přestávkou. Od poloviny koncertu už snad nikdo neseděl, a seděl-li, šlo pouze o dočerpání paliva, otření potu z čela a výměnu obutí. Byla to bezkonkurenčně nejlepší zábava, jakou jsem kdy zažil. Děkuju také zaměstnancům KZK, kteří zajišťovali chod celého koncertu, členům Kosagymu, kteří se starali o naše bezpečí a v neposlední řadě Věrušce, bez níž by to vůbec nešlo.


Brutus byl v Kadani úplně poprvé, i když jsem toto své tvrzení původně dementoval, když mi Sáša vyprávěl, jak v devadesátym roce v Kadani vylepoval plakáty. Včera si ale vzpomněl, že to byly plakáty na koncert v Klášterci...


A kdo by chtěl jen o jednoho diváka více, tomu bych pro letošek odpověděl slovy klasika. My ostatní jsme si to totiž za ně užili čtyřnásobně, we few, we happy few… (pro statistiky, prodalo se 74 lístků). A já můžu slíbit, že pokud vydržím tam, kde jsem, bude se zábava příští rok opakovat a doufám, že se protrhne hráz na kadaňském stupni a Orfeum zaplaví moře diváků.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

No konečně :))) Souhlasim se všim - byla to neuvěřitelně vydařená akcička !!! Doufám, že tam, kde teď jsi vydržíš, protože tohle se fakt povedlo :))) Martin Z.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzíku, omlouvám se že jsem nedorazil (problémy doma), ale jak to tak čtu, tak jsem ublížil hlavně sobě .:-))) Jsem rád, že se akce vydařila.