30. listopadu 2008

Akce, jedem (180km/h)!

Že středeční dopolední akce pro středoškoláky v Orfeu bude velká, to jsem tušil z toho, že abychom naplnili smlouvu, museli jsme z kláštera a ze Střelnice svézt do Orfea 100 židlí navíc a že program byl plánovanej na třikrát. Úplně mi to došlo, když ráno přijel asi dvacetičlennej štáb. Akci (opravdu The Action) režíroval moderátor Radia Beat a Radiožurnálu Dan Kohout a to byla záruka, že nepůjde o modrozelené jablko, do kterého se kouše akorát tak nudou.

Ti, co to už viděli, mě svým způsobem varovali, a tak jsem ani jedno představení neviděl do konce, ale z každého jsem se snažil vybrat jednu pasáž. Střídání koncertní produkce jako někde v klubu s tanečními čísly a se záběry z nehod a povídáním jejich přímých účastníků(záchranáři, policajti, oběti) si vysloužila naprostou soustředěnost plného sálu jinak rozdivočelé mládeže. Na konci byl aplaus jak po opravdovém divadle.













Jsem měkota, když jsem na začátku viděl, jak se ze sálu vyhrnula dvě děvčata, co měla od slz rozmazaný stíny, prostě jsem tam už nešel. Fotil jsem jen od dveří balkónu, za nimiž byla banda lidí, co na to taky neměli žaludek. Přestože, když jsem si je chtěl vyfotit, byli samej úsměv, stačilo, když jsem řekl, že budou v novinách a udělali aspoň jakous takous pózu znechucení.


A po představení jsem po dlouhý době zase viděl svoji


3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Musím říct že akce tohohle typu schvaluju. Je to asi ten nejnechutnější, ale nejúčinější způsob prevence co znám. Nic Vás nedonutí tak rychle sundat nohu z plynu jako vidět autonehodu a její následky na vlastní oči. Už jsem jich bohužel pár viděl, ale stejně mě každej den někdo překvapí nesmyslným riskováním. Snad si z toho někdo něco odnesl. Pavel

Anonymní řekl(a)...

An outstanding share! I've just forwarded this onto a coworker who was doing a little research on this. And he in fact bought me lunch due to the fact that I discovered it for him... lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to discuss this issue here on your internet site.

Here is my web blog: tv shows online

Anonymní řekl(a)...

Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I
provide credit and sources back to your site? My blog site is in the
exact same niche as yours and my visitors would certainly benefit from a lot of the
information you provide here. Please let me know if this alright with you.
Thanks!

My website - cna training 101