5. prosince 2010

Lití olova

Dneska jsme si v Žatci s Věruškou každý odlili svoji hrudku olova. Pak jsme je nechali obě roztavit dohromady, abychom nakoukli do našeho společného osudu.
Vidíte v tom něco?

11 komentářů:

Amara řekl(a)...

Vidim zcela jasně hlavu čarodějnice s křivým nosem, velkou bradou a velkým mozkem, jak vyfukuje kouř.
:-)

Anonymní řekl(a)...

Já malinkatý kuřátko, který letí z obrovský výšky dolů... A.

Amara řekl(a)...

Jako že už doletělo a rozpláclo se? :-) Hledám kuře.....a nevidim :-(

Anonymní řekl(a)...

Markét, máš to v mailu. :D Ab.

J-Lo řekl(a)...

Mám to štěstí, že se na ten kus těžkého kovu mohu podívat ze všech stran a ne jen z té jedné, takže jsem v něm viděl něco úplně jiného a veskrze pozitivního;)

Amara řekl(a)...

Abee: ha ha, jsi skvělá výtvarnice :-D
A to kuře je taky pozitivní, se mi zdá.

Pavlik řekl(a)...

Těď už jsem si přečetl komentáře a tak už nic nevymyslím. Pořád totiž vidím tu čarodejnici. Jenom bych to opravil. Je to čarodejnice, který někdo vystřelil mozek z hlavy brokovnicí, protože na něj ukazovala prostředníček svojim pahýlem. Bohužel nikdo nic pozitivního, co?

Anonymní řekl(a)...

To kuřátko je pozitivní. :) Ono padá, ale ne nějak špatně. A kuřátko je symbol nového života, nebo ne? Vůbec mi to nepřijde negativní! Ab

J-Lo řekl(a)...

Tak mi to tak v určitý chvíli mýho zasranýho života přišlo, že si ze mě někdo chce ještě dělat prdel :-D
A přitom tam jasně vidím ledňáčka, jak sedí hrochovi na hlavě, ovšem toho hrocha trochu zastiňuje mrož. Dvojspřežení hrocha s mrožem pohání králík, který se snaží dohonit krtka. Za močálem sedí princezna proměněná v žábu s korunkou a tomu všemu se diví malá Alenka, která se z toho výjevu nakonec ulomila a máme ji teď zvlášť.
Já vím, taky jste to tam viděli na první pohled, ale přišlo vám to moc primitivní, tak si musíte vymýšlet čarodějnice a kuřátka. Dobře, už to chápu;)

Amara řekl(a)...

Dobrá, při ještě bližším ohledání je tam ženská s velkými ňadry a usmívá se na maličkatou velrybu, která jí tančí v dlani. Asi je to ta čarodějnice zamlada.
Myslím, že každej vidí to, co má v sobě. Že jo, kuřátko a že jo, vystřelenej mozku? :-DD

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.