1. října 2007

Úžasná svatba

Situační komedii Úžasná svatba mají v současné době v repertoáru velká kamenná divadla jako to Východočeské v Pardubicích (už přes 50 repríz) nebo pražské ABC, ale my jsme ji v Libici viděli v nastudování amatérů z Divadla J.K.Tyl Meziměstí. Byl to zážitek, který se nedá zprostředkovat, ale fotografie snad napoví (na tu jednu momentku s momentálně handicapovanou, ale přesto krásnou Ninou Dlouhou jsem obzvlášť hrdej).














4 komentáře:

Amara řekl(a)...

Podle Pavlise byla tahle Libice ta nejlepší Libice ze všech, a přiznejme si (řekl), bylo to tím, že tam nebyla Málinka a Gábinka. Ty na něj totiž dělají ošklivé obličeje naznačující že je trapnej, kdežto mladé slečny nešetří obdivem. Ha há, je to pravda a ještě vtipná :o))

J-Lo řekl(a)...

Tahle Libice pro mě byla stejně krásná jako ty ostatní! Dychtím po různorodosti, takže se mi líbí fakt všechny, i když ta loňská pro mě z osobního hlediska nebyla vůbec jednoduchá... Jestli tu druhou část toho, cos tu napsala, řekl taky Pavlis, tedy tak jsme ho tam poznali a tak nás bavil (i třeba mě a Zuzku, tedy třicátníky;), jestlis ji dodala ty, pak myslím, že tu jízlivost ustojí:) Trapnej fakt nebyl, ovšem co to je být trapnej... to slovíčko většinou používají jen náctiletí:D

J-Lo řekl(a)...

Tak jsi to prý řekl ty, Pavle! Jsi kabrňák;) i když trochu trapnej:DDD

Amara řekl(a)...

Jo, řekl to všechno, takže to nebyla jízlivost.